Wat kun je leuk knutselen?

Wat kun je leuk knutselen?

Van een wc rol kun je een heel leuk kroontje maken. Naast een wc rolletje gebruikten we een touwtje en masking tape (I love speelgoed en psikhouvanjou en Bol.com). Met een toiletrolletje kun je snel een lampion knutselen voor Sint Maarten. Wij wikkelden er gekleurd papier omheen en plakten er een herfstblaadje op.

Wat kun je knutselen als volwassenen?

Schilderen op nummer. Bij het schilderen op nummer verf je de hokjes die zijn afgebeeld met een nummer, zoals een 3. Diamond painting. Zelf zeep maken. Borduren. Papieren bloemen maken.

Wat kun je thuis knutselen?

Bloem van wattenstaafjes. Deze bloemen maak je van wattenstaafjes. Schaapje maken. Met een pompoentjes knutsel je makkelijk dit lieve schaapje. I love you. Met een beetje krijt en jezelf maak je de leukste foto! Maak zelf je fotolijstje. Voorjaarsbloemetjes. Eekhoorn met handjesstaart. Vleermuisjes maken. Dieren scheuren.

Wat kunnen tieners knutselen?

Bouwpakketten. Haken en breien. Vingerhaken of armbreien. Vilten poppetjes maken. Telefoonhoesje maken. Lightsaber maken. Houtbewerken. Dromenvanger maken.

Wat kan je maken met wc rollen?

Bijenkorf van keukenrol. Dit is een van de grappigste knutsels van wc -rollen en keukenrollen . Het sprookjeskasteel van keukenrollen. Pennenbakje van keukenrollen knutselen. Armbanden knutselen van wc -rollen of keukenrollen.

Wat is een leuke creatieve hobby?

Tekenen. Tekenen is zo’n geweldige creatieve hobby om op te pakken, want alles wat je nodig hebt is papier, potlood en je fantasie. Aquarel Schilderen. Rocailles kralen. Acrylschilderen. Digitale kunst. Breien. Filmen. Borduurwerk.

Wat knutselen met ouderen?

Knutselen . Voor knutselen met volwassenen en ouderen heb je niet veel materiaal nodig. Tekenen. Je bent nooit te oud om goed te leren tekenen. Schilderen op nummer. Koken en bakken. Lezen en schrijven. Luisterboeken. Breien, haken en borduren. Bewegen.

Wat kan je knutselen als je niks te doen hebt?

Kleurenposter inkleuren. Ga aan de slag met een enorme kleurenposter als je je verveelt. Met dozen bouwen. Maak een voelbak. Darten zonder dartbord. Stoepkrijt mandala. Zelf sneeuw maken. Drumstel maken. Legpuzzel maken.

Wat kun je maken voor iemands verjaardag?

Verjaardag vieren als volwassene: houd een spelletjesavond. Verjaardagsfeest láten organiseren door een bekende. Cocktailparty als verjaardagsfeest. Verjaardag vieren met een wijnproeverij. Pizzaparty: pizza’s bestellen of zelf pizza’s maken .

Wat kun je doen met een lege schoenendoos?

Kijkdoos. De kijkdoos. School diorama. Moet je kijk, dit is toch prachtig! Garage. Hier zou ik mijn jongens superblij mee maken, een schoenendoos omgebouwd tot garage voor de speelgoedauto’s, met zelfs een helikopterplatvorm voor de helikopter. Aquarium. Pop-up snoepwinkel. Krokodil. Voetbaltafel. Knikkerdoolhof.