Wat kun je makkelijk knutselen?

Wat kun je makkelijk knutselen?

Van een wc rol kun je een heel leuk kroontje maken. Naast een wc rolletje gebruikten we een touwtje en masking tape (I love speelgoed en psikhouvanjou en Bol.com). Met een toiletrolletje kun je snel een lampion knutselen voor Sint Maarten. Wij wikkelden er gekleurd papier omheen en plakten er een herfstblaadje op.

Wat kan ik knutselen 12 jaar?

Bouwen met satéprikkers. Toen mijn kinderen nog op de basisschool zaten hielp ik mee met het crea-uur. Schilderij maken met draad en spijkers. Neem een houten plankje in het juiste formaat. Miniatuurdorp met lucifers. IJsstokjes. Dromenvangers. Glas-in-lood. Vriendschapsarmbandjes maken. Stenen beschilderen.

Wat kan je voor je BFF maken?

Maak een uitgebreide chocoladefondue. Duik samen de keuken in en maak een verassende maaltijd uit een Maaltijdbox samen. Haal de leukste bordspelletjes van vroeger uit de kast of speel oude computerspelletjes van de jaren 90.

Wat te doen met een 14 jarige?

Een dagje op pad met puberende kinderen. Bezoek een pretpark met je pubers. Gamen met VR-brillen op je hoofd. Een actief middagje op de trampoline. Lasergamen en paintballen met kinderen. Een middagje karten op de kartbaan. Crossen op een quad. Samen puzzels oplossen in een escape room.

Wat kun je doen met karton?

Knutselen met karton voor de kleintjes: maak een lapjeskat. XL knikkerbaan van karton . Een wasmachine van karton maken . Een drive-in bioscoop. Kleine knutsels van karton , groot plezier. Je eigen pennenbak knutselen met karton . Het poppenhuisje van papier. Een hele stad van karton .

Wat kan je doen met papier?

Een happertje. Een papieren voetbal. Papieren vliegtuigen en boten.

Wat kan je knutselen voor een verjaardag?

Kurk naamkaartje. Slinger van getekende ballonnen. Hippe pennenzak. Slingers voor het feest. Snoeprups traktatie. Geldhartje vouwen. Glamour rozen. Naamkaartjes voor op tafel.

Wat kan je doen met je bestie 13 jaar?

Rondje wandelen en lekker kletsen. Woon een uitzending van een tv-programma bij (Late Night, Pauw, DWDD) Neem een yoga les samen. Warme choco drinken bij een kroegje mét een openhaard. Ga even lekker shoppen in de buurt. Verzamel een groepje vriendinnen om te bowlen.

Wat te doen met je BFF 12 jaar?

Maak een reisje. Haal een nachtje door. Ga mensen kijken in het park. Doe samen vrijwilligerswerk. Neem matching tattoos. Hou een marathon van je favoriete serie. Plan een verwendag. Ga uitgebreid aan de slag in de keuken.

Wat te doen met de meiden?

Bezoek een paleis of kasteel. Geniet samen in een wellness-resort. Ga samen koken. Maak het gezellig met een thuisbioscoop filmavond. Ga naar een wijnbar. Speel een potje golf bij Pitch ’n putt. Bezoek de dierentuin. Boek een high-tea.