Wat leuks maken voor Moederdag?

Wat leuks maken voor Moederdag?

Koop een paar witte sokken en laat de kinderen er met textielstiften (o.a. te koop bij Baker Ross) een mooie tekening op maken. En natuurlijk is het extra leuk als ze er ook nog zelf een etiket bij knutselen. Rijg die met één steek met naald en draad aan de sokken vast en dit leuke Moederdag cadeau is klaar!

Wat kun je maken voor juffendag?

Dit zijn ook nog leuke cadeau ideeën voor de juf of meester: *Een mooie tekening of een ander knutselwerk. *Iets voor in de klas: een pen, pennenbakje of aantekeningenboekje, de Hema heeft bijvoorbeeld hele leuke. *Een mooie bloem met een leuke tekst erbij.

Wat kan een kind van 3 jaar knutselen?

Andere knutselspullen kind 3 jaar zijn teken- en kleurboeken. Hiermee kan jouw 3-jarige urenlang in kleuren en tekenen. Zo stimuleer je de creativiteit en fantasie van het kindje. Naast kleur- en tekenboeken kan het kindje ook zijn eigen kunsten maken met strijkkralen.

Wat kan je maken voor je oma?

Een DIY stamboom. De leukste ode aan je familie is natuurlijk een stamboom. Een ingelijste handafdruk. Koop een klein canvasdoek, doop de kinderhandjes in verf en druk ze op het doek. Een vrolijke handdoek. Koekjes. Decoratie. Een DIY boekje. Een bloempot.

Wat kan je makkelijk knutselen?

Van een wc rol kun je een heel leuk kroontje maken. Naast een wc rolletje gebruikten we een touwtje en masking tape (I love speelgoed en psikhouvanjou en Bol.com). Met een toiletrolletje kun je snel een lampion knutselen voor Sint Maarten. Wij wikkelden er gekleurd papier omheen en plakten er een herfstblaadje op.

Wat kan je knutselen met een schoenendoos?

Kijkdoos. De kijkdoos. School diorama. Moet je kijk, dit is toch prachtig! Garage. Hier zou ik mijn jongens superblij mee maken , een schoenendoos omgebouwd tot garage voor de speelgoedauto’s, met zelfs een helikopterplatvorm voor de helikopter. Aquarium. Pop-up snoepwinkel. Krokodil. Voetbaltafel. Knikkerdoolhof.

Wat kun je allemaal doen met papier?

Kaarten knutselen. Kaarten knutselen is ontzettend leuk om te doen en je hebt er niet veel voor nodig. Knippen en plakken met papier . Een masker zelf maken. Knutselen met vouwpapier en origami. Papierbloemen knutselen.

Wat vinden leraren leuk?

Veel leraren vinden het veel leuker om iets moois voor in de klas te krijgen, dan iets voor zichzelf. Bijvoorbeeld een mooi voorleesboek of een leuk spel. Een plant voor in het klaslokaal, een microscoop.

Wat vind een juf leuk om te krijgen?

Zelfgemaakte muffins, cakepops die gemaakt zijn met cake bakken. Chocoladerepen. Mokken. Bloemen. Kaarsen. Zelfgemaakte jam. Zelfgemaakte zeep. Ingelijste foto’s van je kind…

Wat is een leuk cadeau voor een juf?

Schrijfmap. Leraressen zijn altijd druk in de weer met papieren. Voor de leukste juf /meester – boekje. Juf cadeaupakket. Decoratietegel. Thermosbeker. Handzeep. Vrolijk bloempotje. Luxe pen.