Wat moet je op een geboortekaartje schrijven?

Wat moet je op een geboortekaartje schrijven?

De naam van je baby. Natuurlijk, het allerbelangrijkste is wel de naam van jouw zoon of dochter, die moet op het geboortekaartje staan. Geboortedatum en tijdstip. Gewicht (en lengte) Contactgegevens. Geboortegedichtjes. Kraambezoek/kraamfeest. Cadeautips.

Wat wens je een pasgeboren baby toe?

Ik wens jullie heel veel liefde en geluk toe. Nieuw leven is geboren, wat een wonder! Veel geluk en gezondheid gewenst. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie mooie dochter.

Wat schrijf je op een geboortekaartje aan opa en oma?

Vanaf nu zijn jullie superopa en superoma, gefeliciteerd! Opa trots en oma blij, lang gewacht, hoera een kleinkind erbij! Twee oogjes kijken je aan, een nieuw leven begint. Alles houdt voor even op met te bestaan bij de geboorte van een kleinkind.

Hoe ontwerp je een geboortekaartje?

Elimineer: wat wil je vooral niet? Voeg je eigen foto of illustraties toe. Schrijf je eigen geboortetekst of geboortegedichtje. Speel met lettertypes en -groottes. Kies een unieke combinatie van papiersoort en opmaak. Voeg iets kleins toe aan je geboortekaartje .

Welke naam noem je eerst op geboortekaart?

De naam van jullie kindje Maar hoe je de naam vermeldt is jullie keuze. Zo kun je ervoor kiezen om alleen de voornaam of de volledige naam op de kaart te zetten. Ook kun je de doopnaam of een eventuele tweede naam van je pasgeboren kindje vermelden op het kaartje.

Wat wens je voor je kind?

ik wens je boven alles LIEFDE. LIEFDE in je grote hartje voor iedereen . ik wens je ook EIGENHEID. EIGENHEID in al je talenten, EIGENHEID in jouw unieke weg die je zal gaan, EIGENHEID in je creativiteit. ik wens je veel VERTROUWEN. Ik wens je VEERKRACHT. Ik wens je LEVEN.

Wat wens je baby?

Welkom op de wereld, klein wonder! Heel veel geluk! Joepie, hij/zij is er! We hopen dat alles goed is verlopen en wensen jullie veel succes met jullie nieuwe gezinnetje. Gefeliciteerd met jullie zoon/dochter. We wensen jullie heel erg veel liefde en geluk!

Wat te schrijven in een Kraamboek?

Een kraambezoekboek is een invulboek waarin kraamvisite een wens of boodschap voor jou en je pasgeboren baby kan achterlaten. Neemt het bezoek een kraamcadeau mee? Dan kan je in het invulboek bijhouden wat je van wie gekregen hebt. Ook is er vaak ruimte om foto’s en kaartjes in te plakken.

Wat schrijf je op een kaart kleinkind?

Een prachtige kleindochter hebben jullie gekregen, heel bijzonder! Gefeliciteerd met dit kleine wonder. Ook voor jullie, opa en oma, zijn we reuze blij. We vinden het bijzonder zo’n lief meiske erbij.

Hoe geboorte aankondigen?

Dolblij zijn we met de geboorte van onze zoon/dochter. We zijn dolblij en gelukkig met. Hier ben ik dan! Hoera, een dochter/zoon! Wat zijn we blij, Onze kleine meid/vent is geboren, Blij en gelukkig zijn wij met de geboorte . Welkom kleine vent, het is geweldig dat je er bent!