Wat past bij de naam Elin?

Wat past bij de naam Elin?

Lotte. Emma. Sophie. Luuk. Yara. Julia. Lars. Tim.

Wat is de betekenis van de naam Elly?

Herkomst en betekenis Elly Elly is afgeleid van Elisabeth. Elisabeth is een Hebreeuwse naam die betekent ‘God heeft gezworen, God is mijn eed, God is degene bij Wie ik zweer’.

Wat betekent de naam ELAY?

Elay is afgeleid van Elia. Elia is een Hebreeuwse jongensnaam die ‘Jahweh is (mijn) God’ betekent. Ook kan Elia een variant zijn op Eli of Elisabeth. Eli betekent ‘hoogte, verhevenheid’, Elisabeth heeft als betekenis ‘God is mijn eed’.

Hoeveel mensen hebben de naam Elin?

Aantallen en varianten Elin Elin is in Nederland nog niet zo lang bekend. Rond de 5.800 meisjes heten zo. Pas vanaf 2000 neemt de naam toe in populariteit.

Waar komt de naam Elin vandaan?

Deze Griekse naam betekent ‘de stralende, de schitterende’. Wat vaststaat, is dat Elin een populaire Scandinavische naam is, die vooral in Zweden, Noorwegen en Finland vaak voorkomt.

Wat past bij Lio?

Kim. Lynn. Anna. Kyan. Robin. Luna. Kyara. Livia.

Hoe bekend is mijn naam?

Met de namenteller kun je zien hoe vaak de babynaam van jouw kind voorkomt in de database van WIJ. Je krijgt een overzicht van de afgelopen tien jaar. Zo kun je zien of de naam populairder is geworden, of juist niet! Vul de babynaam in, en geef aan of je de resultaten voor een jongen of meisje wilt zien.

Wat betekent God is mijn eed?

In het Hebreeuws is Elisabeth “Elisjewa” (אלישבע), hetgeen betekent “God heeft gezworen”, “God is mijn eed” of “God is degene bij wie ik zweer”. In de Bijbel komt de naam Elisabeth eenmaal voor: de vrouw van Zacharia heet Elisabet, zij is de moeder van Johannes de Doper.

Wat betekent de naam Lune?

Lune is een meisjesnaam die afgeleid is van het Franse woord ‘lune’. Dit betekent maan. Het is een variant op de naam Luna.

Hoe vaak is mijn naam in Nederland?

Check alles over jouw naam Vul hier op de site van de Nederlandse Voornamen Databank (NVD) je naam in en check binnen een paar seconden hoe vaak jouw naam voorkomt en in welk jaar je naam het populairst is geweest. De NVD geeft informatie over 600.000 verschillende officiële voornamen die in Nederland voorkomen.