Wat te doen Koningsdag 2022 Nijmegen?

Wat te doen Koningsdag 2022 Nijmegen?

Vrijmarkt in Winkelcentrum Dukenburg. Op woensdag 27 april organiseert winkelcentrum Dukenburg een vrijmarkt voor kinderen. Oranjepop. Ook vaste prik tijdens het programma van Koningsdag in Nijmegen : het Oranjepop Festival. Koningsdag bij café De Driesprong. Kings & Queens festival. Koningsdag op de Grote Markt.

Wat te doen met Koningsdag Oss 2022?

27 april: Koningsdag Er is van alles te doen in het Barbarapark bij de Groene Engel tussen 9:00 uur en 17:00. Je kan zelf mee doen met de kinder- en koningsmarkt. Aanmelden kan via de centrummanager of kom gewoon even een kijkje nemen. Ook Osje komt ook even langs.

Wat is leuk op Koningsdag?

Het bezoeken van een festival. Het bezoeken van de kleedjesmarkt. Het bezoeken van kleinere live podia. Activiteiten met vrienden of familie.

Waar is het leuk op Koningsdag?

Maastricht: zwaai naar de koning. Alkmaar: vrijmarkt, kermis en veel feestjes. Tilburg: oldtimers, braderiën en feestgedruis. Amsterdam: de oranje hoofdstad. Arnhem: meer dan twintig gratis podia. Utrecht: Koningsdag voor iedereen. Leeuwarden: grootste markt van Friesland.

Welke dag is Koningsnacht?

Koningsnacht 2019 – vrijdag 26 april. Koningsnacht 2020 – zondag 26 april. Koningsnacht 2021 – maandag 26 april. Koningsnacht 2022 – dinsdag 26 april.

Waar is er Koningsnacht?

Dinsdagavond en -nacht vieren we in Den Haag Koningsnacht met The Life I Live festival. 26 april 2022 begint de jubileumeditie van het festival met de Oekraïense band Go_A, bekend van het Eurovisie Songfestival.

Wat te doen met kids in Oss?

Waterspeeltuin Heraut. Heraut. BloteVoetenPad. Schaijkseweg 10. Restaurant/zwembad De Kriekeput. Schaijkseweg 3 a. Landerij VanTosse. Laantje van Cumberland. Historische speurtocht door het centrum van Oss . Speelbos Herperduin / Docus de Das. Speeltuin Elckerlyc. Natuurgebied Hemelrijkse Waard.

Waar Koningsnacht 2022?

Bredewegfestival light 2022 Het Bredewegfestival in Amsterdam-Oost organiseert op Koningsnacht de Opera Op Straat en op Koningsdag podia met acts. Elk jaar op 26 en 27 april.

Wat te doen in Uden met Koningsdag?

UDEN | Er is tijdens Koningsnacht (vrijdag 26 april) en Koningsdag (zaterdag 27 april) van alles te doen in de gemeente Uden . Winkelcentrum. Vrijmarkt. Oranjefeesten de Markt. Bevrijdingspark. Café De Nachtegaal. Café de Preek. Brabantplein.

Wat is leuk met Koningsdag 2022?

Loveland van Oranje. Kingdance Zwolle. Supersized Kingsday. Free Your Mind Orange. Kingsland. Royaal Kabaal. KingSize. Kralingse Bos Festival.