Wat te doen met juffendag?

Wat te doen met juffendag?

Structuur. Natuurlijk, een beetje gek op zo’n juffendag , maar plan alles goed. Rust. Bouw ook rust in tijdens de meester en juffendag . Muziek. Muziek doet het altijd goed op zo’n dag. Film kijken. Een filmpje kijken doet het ook altijd goed. Spelletjes. Themafeest. Trakteren. Speelgoeddag.

Wat is een leuk cadeau voor de juf?

Schrijfmap. Leraressen zijn altijd druk in de weer met papieren. Voor de leukste juf /meester – boekje. Juf cadeaupakket. Decoratietegel. Thermosbeker. Handzeep. Vrolijk bloempotje. Luxe pen.

Hoe maak je een juf blij?

Wat willen de juffen of meesters zelf? Allemaal één bloem maakte een mooie bos! Een boek (voor in de klas) of geef gezamenlijk een bon. Maak een theedoos met zelfgemaakte bedankt-theetjes (gezamenlijk) Geef een tingel tangel (oftewel: windklok) Een fles met zelfgemaakt etiket. Maak bedankmagneetjes.

Wat kun je knutselen voor je juf?

Een mooie tekening voor het afscheid van juf of meester Van een tekening worden juffen en meesters ook altijd blij. Kinderen kunnen zelf iets moois tekenen of een leuke kleurplaat inkleuren. Op ons blog hebben we een heleboel kleurplaten om juf of meester te bedanken voor het fijne schooljaar.

Wat geef je aan leerkracht?

1 1. Strand spullen. 2 2. Een gepersonaliseerd bord of kopje. 3 3. Bioscoopbon. 4 4. Gevulde cadeau tas. 5 5. Bon voor een spa/wellness arrangement. 6 6. Ontbijtmand. 7 7. DIY bloempot met inhoud. 8 8. Verras je leerkracht met een etentje (zelf gekookt) of een taart (zelf gebakken)

Hoeveel geef je voor juffendag?

Hier wordt voor meesters- en juffendag ook een gezamenlijk cadeau gedaan waarbij het bedrag meestal tussen de 1 en 2 euro ligt (voor 2 juffen). Naast het gezamenlijk cadeau worden er dan alleen nog tekeningen o.i.d gegeven, maar geen cadeautjes. Vind dat een beetje overdreven. Hier ook altijd 1,00 per juf.

Wat te geven als afscheid stage?

Wat geef je als afscheidscadeau aan je stageklas? Een grabbelton is hiervoor erg leuk en praktisch. Ook kun je een kleinigheidje geven zoals gelukspoppetjes of uitdeelboekjes. Dat zullen de kinderen zeker waarderen.

Hoe bedank je een leerkracht?

-> Dank je wel dat je er altijd voor me was / bent. -> Dank je wel voor het geloof en vertrouwen wat je in me hebt / had. -> Leraren zoals jij zijn moeilijk te vinden. -> Wat een geweldig juf / meester ben jij (voor mij geweest).

Welke dag is juffendag?

Sinds 1994, wordt het op 5 oktober gevierd. Het valt samen met de Internationale dag van de leerkracht (volgens UNESCO, 1994).

Wat geef je aan een meester?

Mok voor meester . Metalen bladwijzer. Schrijfmap. Balpen. Chocoladecadeau. Reisbeker. Kaasmes. Eastpak etui.