Wat te schrijven op een kerst kaartje?

Wat te schrijven op een kerst kaartje?

Fijne kerstdagen en een gelukkig 2023. De beste wensen voor het nieuwe jaar. Prettig kerstfeest, gelukkig nieuwjaar. Alle goeds voor het nieuwe jaar. Gelukkig 2023.

Wat schrijf je op een kerstkaart voor ouderen?

Vertel uit welke wijk je komt, of wat je favoriete eten is. Neem in acht wie het kaartje ontvangt en probeer je in te leven. Laat de mensen weten dat er aan ze wordt gedacht.” Volgens Mariska zijn veel van de ouderen erg dankbaar.

Wat zet je op een kerstkaart bij ziekte?

Kerstkaart ziekte voor 2021 – 2022 voor op een kaartje. Gelukkig Kerstfeest, en veel beterschap gewenst. Alle goeds in het nieuwe jaar, het allerbeste en sterkte met je gezondheid. Alle goeds voor [jaartal] en veel sterkte gewenst.

Wat zet je in een zakelijke kerstkaart?

Prettige feestdagen / Hartelijk dank voor je vertrouwen gedurende het afgelopen jaar. Fijne kerst 2021 / Mensen zoals jij maken ons bedrijf tot wat het is. Fijne feestdagen / Op een prettige kerst en een frisse start in 2022. / De beste wensen, [bedrijfsnaam]

Hoe kan ik een kerstkaart versturen via Whatsapp?

Manier twee: Open een chat waar je jouw kerstgroet in wilt versturen. Tik in het gespreksvenster op het stickertje (een vierkantje met omgevouwen hoekje). Tik op het loepje en zoek op een onderwerp, zoals ‘kerst’ of type een term in, zoals ‘december’ of ‘winter’.

Wat zet je in een kerstkaart Engels?

Algemene Engelse teksten voor op je kerstkaart Merry Christmas and a happy New Year! I wish you an incredible Christmas and a happy New Year. I wish you a season filled with happiness and merry-making. Season’s greetings with all good wishes for the new year.

Wat zijn mooie wensen?

Veel geluk, liefde, al het goede, het beste, beterschap, nog vele jaren, ik denk aan je, dat al je dromen mogen uitkomen….. Woorden die we allemaal wel eens gebruikt hebben op een kaart voor een huwelijk, een zieke vriendin, verjaardag of een collega die met pensioen gaat.

Hoe wens je iemand een fijne toekomst?

We wensen je veel geluk in de toekomst met je nieuwe baan en het achtervolgen van je dromen. Je nieuwe werkplek had geen betere persoon kunnen uitkiezen om zich bij hen aan te sluiten. Veel succes met je nieuwe baan! Ik heb écht, écht graag met je gewerkt.

Wat zeg je tijdens nieuwjaar?

Bedankt dat je er was voor mij dit jaar… het allerbeste wensen wil. Veel liefde, geluk en gezondheid. vreugde, gezondheid en voorspoed.

Wat wens je iemand die een dierbare heeft verloren?

Woorden schieten tekort om jullie te troosten in dit grote verlies. Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe voor de komende tijd. In gedachten zijn we bij u/jullie. Een bijzonder mens heeft ons verlaten. Geschokt vernamen wij dat [vul naam in] is overleden.