Wat wilde Jozua Douglas worden?

Wat wilde Jozua Douglas worden?

Jozua Douglas wilde als kind iets met dieren worden: dierenarts, dierentuinoppasser, verkoper in een dierenwinkel, boswachter, geitenboer of Eland. Heeft Jozua Douglas huisdieren? Als kind had Jozua Douglas veel huisdieren. Hij had woestijnratten, schildpadden, cavia’s, katten, kippen en een geit.

Waar komt Jozua Douglas vandaan?

Jozua Douglas

Wat voor boeken schrijft Jozua Douglas?

Nu woont Jozua in de provincie Utrecht. Jozua begon zijn carrière met poëzie schrijven en won hiermee diverse prijzen. Inmiddels schrijft hij voor kinderen. Zijn boeken ‘De verschrikkelijke badmeester’, ‘De vreselijke tweeling’ en de serie Costa Banana zijn ongelooflijk grappig en razend populair.

Met wie is Jozua Douglas getrouwd?

Maike Douglas (32) mag je met recht een ‘kinderexpert’ noemen. Ze geeft les aan groep 1 en 2, schrijft over kinderen op haar populaire blog jufmaike.nl en is getrouwd met kinderboekenschrijver Jozua Douglas.

Waar woont Jozua Douglas?

Jozua Douglas werd geboren in een piepklein, armoedig huisje bij de dijk. Dat is best sneu als je bedenkt dat zijn voorvader een beroemde ridder was met een groot kasteel in Schotland. Nu woont Jozua in de provincie Utrecht. Jozua begon zijn carrière met poëzie schrijven en won hiermee diverse prijzen.

Hoeveel delen van Costa Banana zijn er?

De serie Costa Banana van Jozua Douglas zit vol humor: lachen verzekerd! Voor de fans van Roald Dahl. Bekijk en bestel hier alle boeken uit de serie. In juni 2020 verschijnt deel 5 in de serie: De eilandenruzie; in september komt deel 6 uit (Het piranha-complot).

Waar ligt Costa Banana?

Costa Banana is een klein tropisch landje in Centraal-Amerika. Het is er altijd bloedheet en er valt veel regen. Het noordelijke deel is bedekt met ondoordringbaar oerwoud. In het zuiden vind je zonnige palmstranden en grote bananenplantages.