Wat zendt NPO uit Olympische Spelen?

Wat zendt NPO uit Olympische Spelen?

Al meer dan vijftig jaar zendt de NOS de Olympische Spelen uit. Met oog voor de Nederlandse én internationale prestaties. Met live sport zoals je bent gewend van de NOS. Plus interviews, reportages en voor- en nabeschouwingen.

Waar je Olympische Winterspelen kunt kijken NPO?

De Olympische Winterspelen van 2022 zijn live te kijken via de website of de app van de NOS. Daarnaast zijn de verschillende wedstrijden ook te zien op NPO1 en in de NPO-app op je smartphone of tablet.

Waar kan ik Olympische Spelen terugkijken?

NOS Olympische Spelen gemist? Start met kijken op NPO Start.

Welke zender zend Olympische Spelen?

Exclusief bij Ziggo: Olympische Winterspelen Beijing 2022 en Champions League in 4K. Ziggo-klanten kijken in 4K-beeldkwaliteit naar de Olympische Winterspelen in Beijing via Eurosport 4K. Vanaf 4 februari maakt Ziggo de zender beschikbaar voor klanten op kanaal 999.

Hoe laat begint het schaatsen op NPO 1?

Alle wedstrijden zijn rechtstreeks bij de NOS te volgen, op televisie, via de livestream op nos.nl en de NOS-app, en op NPO Radio 1. 23.40 uur: samenvatting NOS Studio Sport op NPO1. 14.55 – 17.55 uur: NOS Studio Sport op NPO1 en via de livestream. 15.00 – 17.55 uur: NOS Studio Sport op NPO1 en via de livestream.

Hoe kijk ik Olympische Spelen?

De Olympische Spelen van 2020 (in 2021) zijn van vrijdag 23 juli tot en met zondag 8 augustus dagelijks van ongeveer 02.00 tot 16.00 uur live te zien op NPO 1 en Eurosport 1 en 2 en online via livestreams op NOS.nl, Discovery+, Eurosport Player en via Gids.tv.

Hoe laat begint Studio Sport vandaag?

De reguliere uitzendingen van NOS Studio Sport zijn normaal gesproken op zaterdag rond 23.30 uur, zondagmiddag vanaf 13.10 uur en zondagavond om 18.10 uur. In de eerste en laatste uitzending wordt de belangrijkste sport van de dag samengevat, met uitzondering van het eredivisievoetbal.

Hoe zeg je NPO start plus op?

Log in op npostart.nl met je inloggegevens. Klik op je gebruikersnaam rechts bovenin beeld en kies voor ‘Instellingen’. Klik onder het kopje ‘Abonnement’ op de knop ‘Abonnement stopzetten’. Je krijgt nu een scherm te zien, waar je gevraagd wordt om je opzegging te bevestigen.

Waarom geen Olympische Spelen op tv?

Het is niet mogelijk om online sporten te volgen die niet door de NOS op tv worden vertoond. Wel zijn veel samenvattingen online terug te zien. De NOS heeft een sublicentie voor de Olympische Spelen en mag vrijwel alles live uitzenden.

Hoe laat 1500 meter mannen?

De 1500 meter begint om 11.30 uur, de dweilpauze volgt na acht van de vijftien ritten.