Wat zijn de beste Brillenzaken?

Wat zijn de beste Brillenzaken?

Volgens de test van de Consumentenbond hebben de ketens Eye Wish en Specsavers de beste resultaten geleverd. De nieuwere optiekketen uit het onderzoek Eyelove, heeft het slechtst gepresteerd in het onderzoek. “Het is niet vreemd dat deze keten als laatste geëindigd is.

Waarom is EyeWish zo duur?

Brillenketen GrandVision (bekend van Pearle en EyeWish Groeneveld) houdt van de verkoopprijs van je bril 75 procent over als marge. Van jouw aanschafprijs gaat slechts 25 procent op aan de inkoopkosten voor een montuur en voor de glazen. Ruim 50 procent van de kosten wordt gemaakt voor verkoop en marketing.

Waar koop je de goedkoopste brillen?

In elke Pearle opticien vind je een uitgebreide collectie aan monturen voor €10. Maar ook in onze webshop heb je ruime keuze uit laag geprijsde monturen. Ook profiteer je bij Pearle regelmatig van 3 voor 1: koop een bril, krijg een bril en geef een bril cadeau.

Hoe noem je een brillenwinkel?

Een opticien is iemand die gespecialiseerd is in het aanmeten van en adviseren over brillen, contactlenzen en andere ‘correctieve optica’.

Wat is het verschil tussen dure en goedkope brillenglazen?

Ook zitten er grote kwaliteitsverschillen in de glazen en de gebruikte coatings (ontspiegeling, kraswerend). Dat verklaart bovendien een deel het prijsverschil. Een dure bril is niet automatisch beter dan een goedkope bril. Belangrijk is dat de oogmeting klopt en dat de glazen goed geslepen worden.

Wat kost een bril met multifocale glazen?

Het leesgebied bij een multifocaal brillenglas is namelijk meer en beter ontwikkeld dan bij een unifocaal glas met een lichte leesondersteuning. De prijs van multifocale brillenglazen varieert van € 125,- tot € 600,- per glas.

Welke opticien heeft de beste oogmeting?

Uit de praktijkproef blijkt dat consumenten de grootste kans op een goede oogmeting hebben bij Specsavers en Eye Wish. Deze ketens lieten het minst vaak een meting zien die anders is dan de overige metingen.

Is Pearl een goede opticien?

Bij Pearle Opticiens staan aspecten als deskundigheid, betrouwbaarheid en goede service centraal. Ze zijn ook de drie belangrijkste pijlers van de dienstverlening van Pearle Opticiens. Klanten kunnen hier rekenen op professioneel advies, deskundige oogmetingen en goede zorg voor de ogen.

Welk merk glazen gebruikt Pearle?

Rodenstock is een Duitse fabrikant die al meer dan 140 jaar brillenglazen en monturen ontwikkelt. Door de vele jaren kennis, ervaring en vakmanschap zijn de glazen van hoge kwaliteit en echt een begrip in de optiekwereld.

Welke brillen zijn in de mode 2022?

Brillen zijn trendy. Brillen zijn al een tijdje behoorlijk trendy en dat geldt ook voor 2022 . Oversized brilmonturen. Aviator bril (piloten bril) Cateye bril of vlindermontuur is trendy in 2022 . Transparante bril. Metalen montuur. Vierkante monturen. Kleurrijke brilmonturen.