Wat zijn de Flow specials?

Wat zijn de Flow specials?

In elke Flow Special staat een bijzonder thema centraal. Zoals een Flow Special over de liefde, zomer of geborgen wonen, waarin je bijzondere reportages leest en tips krijgt voor een fijn leven. Ook zijn er Flow Specials met een meer creatieve insteek, zoals het jaarlijkse Book for Paper Lovers.

Hoe zeg ik de Flow op?

Je kunt je abonnement telefonisch opzeggen via 088-5500250 of online via de link van de betreffende titel, te vinden in het overzicht hieronder. Voor het online opzeggen heb je je abonnementsnummer nodig.

Wat kost een abonnement Op Flow?

De korting geldt in de actieperiode (eerste termijn) van het extra abonnement. Kijk voor de voorwaarden op Bladopproef.nl/abonneevoordeel of bel 0800-0517. Voor slechts €7,50 per maand (i.p.v. €9,99) krijg je toegang tot meer dan 75 digitale tijdschriften. Ga voor meer informatie naar Tijdschrift.nl/abonnee.

Waar kan je de Flow kopen?

Op www.lossebladen.nl kun je jouw favoriete tijdschrift los bestellen. Je vindt hier zowel nieuwe als eerder verschenen edities. Bestellingen worden binnen 2-3 dagen afgeleverd op het door jou opgegeven adres.

Hoe meet je flow?

Thermische massaflowmeters meten op basis van het thermische meetprincipe. Binnen dit principe wordt een gemeten hoeveelheid warmte toegevoerd naar een verwarmingselement in de sensor. Tijdens dit proces gaat er warmte verloren en deze wordt gemeten in de sensor, welke vervolgens de flow kan berekenen.

Wat staat er in de flow?

De definitie van flow is: de mentale toestand waarin een persoon volledig opgaat in zijn of haar bezigheden. De grondlegger Mihaly Csikszentmihalyi vergelijkt het met het gevoel van in the zone of in the groove zijn. Het begrip flow komt uit de positieve psychologie.

Wat is Flow werken?

Flow is een krachtige mentale staat waarin je niet alleen extreem productief én creatief bent, maar waarin jij je ook nog eens goed voelt. Je hoeft jezelf niet te dwingen om hard te werken; het gaat vanzelf. Het is alsof je door jouw activiteit heen stroomt — of flowt, dus.

Wat is de flow app?

Flow Your Money, een nieuwe app sinds eind 2020. Flow verdeelt je inkomende geld automatisch over al je budgetten, spaarrekeningen en beleggingen op basis van triggers die je zelf in de app instelt.

Hoe vaak komt flow?

Het tijdschrift Flow biedt inspirerende levenslessen over klein geluk, dagelijks leven en dingen anders doen. Met een abonnement ontvang je elke 5 weken de beste verhalen over positieve psychologie, mindfulness, creativiteit en het mooie van niet altijd perfect kunnen zijn.

Wat kost een abonnement op het beste?

U betaalt slechts € 26,25 in plaats van € 52,50. En garandeer daarna opnieuw 50% korting op de standaard abonnementsprijs voor het tweede jaar. Vul nu de bon in of bel ons. Onze klantendienst zit voor u klaar!