Wat zijn leuke opdrachten om te doen?

Wat zijn leuke opdrachten om te doen?

Eet iets met stokjes. Maak een treintje van minimaal 6 knuffels. Zoek iets dat drijft en laat het varen op het water. Verzamel zoveel mogelijk gele spullen. Maak een mooie tekening met stoepkrijt (op de stoep). Ga bellenblazen en maak een foto met minimaal 6 bellen. Doe een goocheltrucje voor iemand.

Doen vragen voor vrienden?

Lees je laatste Whatsappje voor. Geef de eerste onbekende persoon die je tegenkomt een knuffel. Doe 1 minuut lang een aap na. Fluister voor de rest van het spel. Geef degene links van je een lapdance. Draag je sokken 10 minuten lang om je handen.

Doen of durven opdrachten?

Geef iemand een ritje op de rug. Knipper niet een minuut lang. Ren drie keer rond de buitenkant van het gebouw. Ga naar buiten en schreeuw “ik hou van poep” tegen de eerste persoon die je ziet. Leg je been achter je hoofd. Eet een lepel hete saus. Knuffel een boom gedurende 20 seconden.

Wat is een grappige vraag?

20 grappige vragen om te stellen aan je vrienden Als je een nieuwe wet zou invoeren, welke zou dat dan zijn? Wat is jouw ultieme guilty pleasure? Wanneer je volgend jaar terugkijkt naar je genomen foto’s, wat staat er dan zeker op? Welk smoesje heb jij de afgelopen tijd gebruikt om onder dingen uit te komen?

Wat is een moeilijke vraag?

Met moeilijke vragen worden zowel (1) vragen bedoeld die lastig zijn om te stellen als (2) vragen die lastig zijn om te beantwoorden. Ook een combinatie kan worden bedoeld: de vraag is dan lastig om te stellen én lastig om te beantwoorden.

Wat is een leuke vraag?

Wat vind jij het ergste aan daten? Welke dingen laten jou echt lachen? Wanneer je hond een scheet laat… Wat was de slechtste zoen die je ooit hebt gehad? Wat voor bijzonder gewoontes heb je? Waar raak je echt geïrriteerd van? Heb je ooit in een zwembad geplast?

Wat moet je vragen aan je crush?

Wat is jouw absolute droombestemming om naartoe te trekken? Welke reis is jou het meeste bijgebleven? Als je voor de rest van je leven nog maar één iets mocht eten, wat zou dat dan zijn? Katten of honden?

Doen of durven vragen?

Wat is je mooiste herinnering aan vroeger? Wat is een eigenschap die je zou willen veranderen? Wat is de meest gênante plek waar je seks hebt gehad? Heb jij ooit wat gestolen? Ben je ooit vreemdgegaan? Wie is de persoon die je alles durft te vertellen? Wat is de beste les die jij in 2020 hebt geleerd?

Wat is de betekenis van waarheid?

Waarheid is het in overeenstemming zijn met de werkelijkheid. In dagelijks taalgebruik wordt ‘waarheid’ in de eerste plaats toegeschreven aan overtuigingen, uitspraken en theorieën. Waarheid kan echter ook worden toegeschreven aan een levenshouding, ethiek of politiek systeem.

Wat kun je doen zonder geld?

Open water zwemmen. Een leuke gratis activiteit is zwemmen. Picknicken. Gezellig en ook nog eens lekker: picknicken. Bordspelletjes. Bordspelletjes kunnen een investering zijn maar dit hoeft niet. Fietsen. Boswandeling. Wildplukken. Fotograferen. Origami.