Wat zijn leuke spelletjes voor kleuters?

Wat zijn leuke spelletjes voor kleuters?

Letters uit het alfabet. Ga naar het bos, strand, de speeltuin of gewoon binnen en geef je kind een letter uit het alfabet. Sokken sparen. Kranten meppen. Wat is er anders? Ik zie, ik zie… Spijkerpoepen. De wereld op z’n kop. Wie is het langst stil.

Wat is een leuk spel voor 4 jarige?

Knibbel Knabbel Knuisje. Met het spel Knibbel Knabbel Knuisje verzamel je – net als Hans en Grietje – snoepgoed, maar pas op voor de boze heks! Pie Face. Mens, erger je niet! Muizenval. Toren van Pisa. Monopoly Junior. Aladins vliegende tapijt. Spokentrap Bordspel .

Welke spelletjes 3 jaar?

Poepie Knor – Kinderspel. Knibbel Knabbel Knuisje. Mr. Bucket Kinderspel. Ravensburger Nijntje 6 in 1 – spellendoos.

Wat zijn leuke kinderspelletjes?

Speel zelfgemaakte bowling met lege melkpakken en tennisballen. Ga vouwen met gekleurd papier. Maak een krokodil van eierdozen, papier en groene en rode verf. Bedenk samen een verhaal: De een begint, de ander vult een stukje aan, en ga zo maar verder.

Welk spel 5 jaar?

Levensweg Junior. Een van mijn lievelingsspellen was vroeger altijd Levensweg. Monopoly Junior. Monopoly is er nu ook voor de kleintjes! Skip Bo Junior. Skip Bo is een spel dat ik elke week wel speel. De Betoverde Toren. Ik Leer…

Wat zijn hele leuke spelletjes?

Regenwormen – Dobbelspel. Keer op keer – Dobbelspel. 30 Seconds ® – Bordspel. Clever – Dobbelspel. Beverbende – Kaartspel. Catan: 25 jaar wereldwijd jubileum – Bordspel. Carcassonne – Bordspel. Quantik – Breinbreker.

Welke spellen peuters?

Tekenen en verven. Huishoudspelletjes. Puzzelen. Peuterliedjes zingen. Memory spelen . Een zandkasteel bouwen in de zandbak. Schommelen. Verstoppertje.

Hoe speel je regenwormen?

Het doel van Regenwormen is het verzamelen van zoveel mogelijk punten. Je kunt punten verdienen door met je worp een zo hoog mogelijk aantal ogen en regenwormen te gooien en de steen in je bezit te nemen met het corresponderende aantal dat je hebt gegooid. Op de stenen staan, naast het getal, ook regenwormen.

Welke spelletjes kun je buiten spelen?

Lummelen. Wie kent het niet? Tikkertje / Bevrijdingstikkertje. Tikkertje kennen we allemaal wel he. Flessenvoetbal. Deze is hier thuis favoriet op warmere dagen (of zodra de zon schijnt). Annemaria Koekoek. Estafette. Zaklopen. Verstoppertje. Stoepkrijten.

Wat te doen kleuter 3 jaar?

Figuren en vormen in een vormenstoof doen . Lijnen natekenen: jij doet het voor, je kindje probeert het na te doen (verticaal / horizontaal) Fietsen op een driewieler. Zelf kledingstukken aan- en uittrekken.