Welk eiland in Twee zomers?

Welk eiland in Twee zomers?

Het verhaal speelt zich af op het mythische Bretonse eiland Bréhat, de grote inspiratiebron voor de auteur.

Waar is Twee zomers gefilmd?

En daarvoor hoeft u niet eens de boot te nemen: in werkelijkheid gaat het om een vakantievilla op het uiterste rotspuntje van het Zuid-Franse Le Lavandou. Met een Vlaamse ondernemersfamilie als eigenaar.

Wat gebeurt er in Twee zomers?

Twee Zomers vertelt het verhaal van een vriendengroep die in de jaren 90 samen een zomer hebben doorgebracht en dit nu 30 jaar later nog eens overdoen. Dit dreigt echter ernstig uit de hand te lopen wanneer ze geconfronteerd worden met de beelden van een groepsverkrachting van de vorige zomer.

Wat is het einde van 2 zomers?

Op het einde van aflevering twee van ‘Twee zomers’ zat de volwassen Sofie in bad in de villa waar ze samen met haar man Didier en vrienden een weekend doorbracht. Ondertussen bekeek ze op haar gsm het filmpje waarop te zien is hoe ze jaren geleden door diezelfde man en vrienden aangerand en verkracht werd.

Hoeveel seizoenen 2 zomers?

Twee Zomers – Seizoen 1 (2022)

Wie is Sofie in 2 zomers?

Louise Bergez en Inge Paulussen vertolken beiden Sofie, maar op een andere leeftijd.

Wie is er verkracht in 2 zomers?

Mark Schrijvers (Felix Meyer) verkrachtte Sofie. Als zijn vrienden na een tijd niet hadden gezegd dat ie moest stoppen had ie door blijven gaan. Wou niet onderdoen voor Peter en wou vooral aanvaard worden door de groep omdat hij uit een minder begoede familie kwam dan de andere groepsleden.

Wie schreef de muziek voor Twee zomers?

Jacques Brel De Franstalige Vlaming behaalde veel succes in de jaren zestig en was zelfs nog actief als acteur en regisseur. Hij speelt dus ook na zijn overlijden nog een grote rol in het Vlaams-Nederlandse filmlandschap met zijn nummer uit het jaar 1972.

Hoeveel delen Twee zomers?

6 Afleveringen6 Afleveringen6 Afl. Dertig jaar na een tragisch incident komt een groep vrienden weer samen op een eilandje voor de Franse Azurenkust.

Welke Vlaamse series op Netflix?

8 series om te kijken na Fate: The Winx Saga. Undercover. Twee Zomers. Tabula Rasa. De Twaalf. Eigen Kweek. Gevoel voor Tumor. Beau Séjour.