Welke plant heb ik in huis?

Welke plant heb ik in huis?

Plantnet Het werkt eigenlijk heel makkelijk: je maakt een foto van de plant, uploadt hem in de app en je krijgt de naam van de plant, plus wat extra informatie. Je kunt hier zelf nog een kaartje bijhouden waar je de plant bent tegengekomen, zodat je hem altijd weer terug kunt vinden!

Hoe heten die bloemen?

Rozen / rode rozen. Witte rozen. Tulpen. Gerbera. Lelies. Chrysanten. Anjer. Zonnebloemen.

Wat voor bloemen geef je aan een vrouw?

Bloemen staan voor tijdloze romantiek. Mannen kiezen er graag voor om vrouwen rozen cadeau te geven, tulpen of andere seizoensbloemen. Ongeacht de kleur, met een prachtige bos bloemen vertel je een dame dat er nog steeds sprake is van onvoorwaardelijke liefde.

Hoe heten de gele bloemen in de bermen?

De gele bloemen in de bermen en slootkanten die nu zo uitbundig bloeien zijn (in de meeste gevallen) raapzaad. Dit is een plantensoort die het goed doet op voedselrijke grond op plekken die kaal zijn of waar de bodem verstoord is. Daarom doet raapzaad het goed in bermen of slootkanten die geklepeld worden.

Hoe heet de gele bloemen langs de weg?

veral langs de snelwegen zie je gele bloesem verschijnen, die verdraaid veel lijkt op koolzaad. Het is echter Herik (Sinapis arvensis), die tot de familie van de kruisbloemigen (Brassica) behoort. Herik wordt eveneens goed bevlogen door de bijen, hommels en vlinders.

Wat zijn de makkelijkste planten?

Cactus. Als er iemand hufterproof is, is het onze Bob wel. Zamioculcas. Lucas goes by many names. Dracaena. Dracaena’s zijn kamerplanten die wel tegen een stootje kunnen. Sansevieria (vrouwentong) Monstera. Epipremnum Aureum. Yucca. Peperomia Obtusifolia.

Wat is de sterkste kamerplant?

De sierasperge is een van de sterkste kamerplanten en daarom geschikt voor mensen die zelf geen groene vingers hebben. Je kunt ‘m het beste één keer per week water geven, maar als je dit een keer vergeet is dat geen ramp.

Wat is een sterke kamerplant?

De sterke kamerplanten stellen minder hoge eisen aan de watergift en de hoeveelheid licht die deze plant ontvangt. Hierdoor worden de sterke kamerplanten ook gelijk onderhoudsvriendelijke kamerplanten die weinig verzorging nodig hebben.

Hoe weet ik de naam van mijn plant?

Je maakt een foto van de plant waarvan je de naam graag wilt weten; Je plaatst de foto in de Plantifier app; De experts op het platform zullen reageren met de plantnaam (dit gaat meestal vrij snel);

Hoe noemt mijn plant?

Plantifier (Welke plant is dit) is een rubriek waar je tuinplanten, bomen, struiken en bollen kan laten identificeren. Dat kan door een foto met een korte beschrijving op te laden. Probeer een foto van de totale plant, struik of boom te maken en niet slechts van een los blad of (gedroogde/geplukte) bloem.