Welke volgorde lengte breedte hoogte?

Welke volgorde lengte breedte hoogte?

Formaat volgorde: lengte x breedte x hoogte. Lengte is altijd de langste zijde van het grondformaat. Afmetingen zijn in millimeters. Formaten zijn altijd inwendig gemeten.

Is het lxbxh of Lxhxb?

De standaard regel is LXBXH!!!

Waar is lengte en breedte?

Lengte- en breedtegraden zijn denkbeeldige lijnen die over de wereldbol zijn getrokken. Van Noord naar Zuid noemt men die lijnen een lengtegraad. Een lijn van Oost naar West heet een breedtegraad.

Wat is lengte breedte en diepte?

Bij een tweedimensionaal object heet de richting loodrecht op de lengterichting de breedterichting, ook aangeduid als dwars of overdwars. De grootste afmeting in die richting heet de breedte. Voor driedimensionale objecten is er ook nog een derde afmeting.

Hoe moet je afmetingen lezen?

Lengte x breedte x hoogte De lengte is dan het aantal centimeters horizontaal van links naar rechts. De breedte is het aantal centimeters horizontaal van voor naar achter. De hoogte is het aantal centimeters verticaal van boven naar beneden.

Wat komt eerst lengte of breedte kleding?

Bij maatcombinatie van een broek (vooral Jeans), komt altijd eerst de breedtemaat en dan de lengtemaat. Dus staat er b.v. op het label: 30/32, dan is 30 de breedtemaat en 32 de lengtemaat en kun je deze maat ook nog eventueel vertalen naar de confectiemaat L.

Wat bedoelen ze met afmetingen?

Ruimtelijke maten, verhoudingen, grootte of omvang van iets.

Is het LxB of BxL?

HxBxD, DxBxH – LxB, BxL enz.

Wat is de lengte van een kast?

Een kast opmeten Meet voor de exactheid de breedte en hoogte op meerdere plekken en kies vervolgens steeds het grootste formaat. Een standaard tweedeurskast heeft vaak een afmeting van 170 x 60 x 200 cm.

Hoe noteer je coördinaten?

De coördinaten komen weer tussen haakjes, gescheiden door een komma ( , , ) of een puntkomma ( ; ; ). De coördinaten worden geschreven in de volgorde: ( x , y , z ). Dat betekent dat eerst 4 stappen over de x -as naar voren gegaan wordt. Vervolgens wordt er 0 stappen over de y -as naar rechts gegaan.