Welke zender is de Olympische Spelen?

Welke zender is de Olympische Spelen?

Zo noemt Eurosport zichzelf. Terecht, want de zender heeft de volledige televisierechten van de Olympische Spelen. Dit betekent dat je via Eurosport 1, Eurosport 2 en via de (betaalde) online livestreams echt álles live kunt kijken.

Wie zendt de Olympische Spelen 2022 uit?

Al meer dan vijftig jaar zendt de NOS de Olympische Spelen uit. Met oog voor de Nederlandse én internationale prestaties. Met live sport zoals je bent gewend van de NOS. Plus interviews, reportages en voor- en nabeschouwingen.

Hoe laat zijn de Olympische Spelen 2022 op tv?

De Olympische Winterspelen van 2022 in Peking zijn van vrijdag 4 tot en met zondag 20 februari dagelijks van ongeveer 02.00 tot 17.00 uur live te zien op NPO 1 en Eurosport 1 en 2 en online via livestreams op NOS.nl, discovery+, Eurosport Player en via Gids.tv.

Waar kan ik live Olympische Spelen kijken?

Zit jij er al helemaal klaar voor? De Olympische Winterspelen van 2022 zijn live te kijken via de website of de app van de NOS. Daarnaast zijn de verschillende wedstrijden ook te zien op NPO1 en in de NPO-app op je smartphone of tablet.

Hoe laat komt het schaatsen op tv?

Alle wedstrijden zijn rechtstreeks bij de NOS te volgen, op televisie, via de livestream op nos.nl en de NOS-app, en op NPO Radio 1. 23.40 uur: samenvatting NOS Studio Sport op NPO1. 14.55 – 17.55 uur: NOS Studio Sport op NPO1 en via de livestream. 15.00 – 17.55 uur: NOS Studio Sport op NPO1 en via de livestream.

Wat wordt wanneer uitgezonden Olympische Spelen?

Olympische Spelen op tv De Winterspelen van 2021 vinden plaats tussen 4 februari en 20 februari 2022. De primaire uitzendrechten liggen opnieuw bij Eurosport, waar naast de twee kanalen alle sporten met een livestream te zien zijn via de streamingdienst discovery+.

Welke zender Olympische Winterspelen 2022?

Exclusief bij Ziggo: Olympische Winterspelen Beijing 2022 en Champions League in 4K. Ziggo-klanten kijken in 4K-beeldkwaliteit naar de Olympische Winterspelen in Beijing via Eurosport 4K. Vanaf 4 februari maakt Ziggo de zender beschikbaar voor klanten op kanaal 999.

Hoe laat medaille ceremonie?

Dit keer mag Thomas Krol, vrijdag winnaar van het goud op de 1.000 meter, zijn plak ophalen. De ceremonie op Medal Plaza staat om 12.30 uur op het programma.

Hoe laat moet Lindsay schaatsen?

Kunstrijdster Lindsay van Zundert doet in Peking mee aan de vrije kür. De 17-jarige Brabantse plaatste zich dinsdag in de korte kür met 59,24 punten als 22ste voor de finale. De vrije kür start om 11.00 uur. Van Zundert is als vierde kunstschaatsster aan de beurt.

Hoe laat is het op de Olympische Spelen?

Tokio valt tijdens de Olympische Zomerspelen in tijdzone UTC +9. Wat is het tijdsverschil tussen Nederland en Tokio tijdens de Olympische Zomerspelen? Tijdens de Olympische Zomerspelen is het in Tokio 7 uur later.