Welke zender zendt Rico Verhoeven uit?

Welke zender zendt Rico Verhoeven uit?

Op vrijdag 15 oktober 2021 is er een Preview Show waarin men voorbeschouwt op het evenement ‘Collision 3 – GelreDome’, met als hoofdgevecht Rico Verhoeven-Jamal Ben Saddik. De show is vanaf circa 23u00 live op tv te bekijken bij Veronica en online via een gratis stream van Kijk.

Waar kan je wedstrijd van Rico Verhoeven zien?

Streamingdienst Videoland heeft namelijk de rechten op het evenement gekocht, waardoor alles nu daar te zien is. Het enige wat je daar dus voor nodig hebt is een abonnement. Ook in België, het land waar Ben Saddik vandaan komt, is de wedstrijd te zien.

Welke zender Glory Kickboxing Ziggo?

In de beginjaren werd Glory Kickboxing in Nederland op tv uitgezonden door Spike. In 2016 verhuisden de uitzendrechten (live tv en livestream) naar Ziggo Sport Totaal.

Welke tv zender zendt Glory uit?

Videoland zendt sinds kort alle evenementen van GLORY live uit. Het belangrijkste gevecht vanavond is de wedstrijd tussen Badr Hari en Alistair Overeem. Niemand minder dan Rico Verhoeven verzorgt zaterdagavond de analyses bij de wedstrijden.

Hoe kan ik Glory 81 kijken?

Glory! De grootste namen uit de kickbokswereld staan tegenover elkaar in de ring en jij zit op de eerste rang bij Videoland, gewoon thuis op de bank op zaterdag 8 oktober 2022 vanaf 19:30 uur! Glory kijk exclusief bij Videoland ongeacht van welk abonnementsvorm je gebruik maakt.

Welke zender komt GLORY Kickboxing?

Via de livestream van Glory op Veronica kunt u de Glory evenementen gemakkelijk volgen. De organisatie heeft vechters onder contract waardoor er vaak heftige maar spectaculaire vechtpartijen zijn.

Hoe laat is Glory 81?

GLORY 81: Ben Saddik vs. Adegbuyi vindt plaats op zaterdag 20 augustus in Düsseldorf (Duitsland) en het hoofdevenement start om 20:00 uur.

Waar kan je GLORY kijken Ziggo?

GLORY Collision 3 is exclusief beschikbaar op pay-per-view en kan alleen online worden gekocht op www.gloryfights.com. GLORY Collision 3 wordt NIET uitgezonden op tv. Je kunt de pay-per-view voor € 19,99, £ 17,99 of US $ 24,99 overal ter wereld kopen en streamen. GLORY 79 is gratis beschikbaar op www.gloryfights.com.

Hoe laat GLORY 80?

GLORY is verheugd aan te kondigen dat het GLORY 80 Studio evenement, exclusief gratis beschikbaar voor GLORY 80-klanten , zal plaatsvinden op zaterdag 14 mei om 15:00 CET.

Welke zender komt kickboksen?

Populair op dit moment. Videoland staat vanaf zaterdag 20 augustus volledig in het teken van de Glory-kickboksstrijd. Naast de wedstrijden maakt de streamingdienst namelijk ook een live studioprogramma. Videoland heeft een grote slag geslagen door de rechten van de Glory-kickbokswedstrijden binnen te slepen.