Welke ziekte heeft Amy van Ogene?

Welke ziekte heeft Amy van Ogene?

Het trio is altijd voorzichtig met de gezondheid van Amy omdat ze door een aangeboren afwijking maar één long heeft. Ook kampt de zangeres met astma.

Waaraan is de moeder van Ogene overleden?

Isolde Vol-Malee, de moeder van de drie zussen van de zanggroep OG3NE, is op 48-jarige leeftijd overleden. Ze kampte met uitgezaaide botkanker. De zangeressen zeggen dat hun moeder in bijzijn van haar geliefden is overleden. De moeder van de zingende zussen Lisa, Amy en Shelley was al een tijd ernstig ziek.

Wie van Ogene heeft een kind?

Prachtig babynieuws voor OG3NE-zangeres Shelley Vol en haar vriend. Hun spruit Snolaf is letterlijk een geschenk uit de hemel.

Waar komen Lisa Amy en Shelley vandaan?

De zussen zijn in Dordrecht geboren: Lisa Roxanne Vol op 21 juni 1994 en de tweeling Amy Talitha Vol en Shelley Celine Vol op 18 oktober 1995. Ze groeiden op in Fijnaart. Tijdens een vakantie zongen ze als kinderen al meerstemmig de ballade Hold on van Wilson Phillips.

Waar wonen de zusjes van OG3NE?

Alle drie zijn ze al jaren gelukkig met hun vriend. Amy deed onlangs uit de doeken dat ze voor het eerst samenwoont. Zij en haar vriend wonen naar eigen zeggen in een mooi huis in Den Bosch. Inmiddels zijn alle drie de zussen gesetteld en al jaren samen met hun vriendjes.

Wie is Shelley van Ogene?

OG3NE is de Nederlandse vocalgroup bestaande uit de zussen Lisa (24), en de tweeling Amy en Shelley (23) die geroemd wordt om hun bijzondere harmonieuze vocale kwaliteiten. De naam OG3NE staat voor de bloedgroep O van hun moeder en de genen die de zussen aan elkaar verbinden.

Wie is de vader van OG3NE?

OG3NE-zusjes Lisa (28), Amy (26) en Shelley (26) Vol liggen ‘niet op één lijn’ met hun vader Rick (59), met wie de drie-eenheid al sinds kleins af aan samenwerkt.

Waar komen de ouders van Ogene vandaan?

Ze zijn Nederlanders wiens ouders zijn geboren in Marokko.

Wie is er zwanger van OG3NE?

Is Lisa Vol zwanger? er gingen een hele lange tijd geruchten dat Lisa zwanger zou zijn, maar niks is minder waar. Het enige nieuwe familielid dat de zangeres er bij heeft gekregen is een kitten genaamd Churro.

Wie van OG3NE heeft maar 1 long?

Amy Vol (18 oktober 1995, Dordrecht, Nederland), is een Nederlandse zangeress die deel uit maakt van de Nederlandse meidengroep OG3NE. Ze is tweeling met Shelley, haar oudere zus is Lisa. Ze heeft maar 1 long, ondanks ze nog steeds goed kan zingen.