Wie ben ik op de telefoon?

Wie ben ik op de telefoon?

Kantel je telefoon en houd deze op je voorhoofd. Stel vragen aan je mede-spelers om er binnen twee minuten achter te komen ‘wie jij nu eigenlijk bent’. Heb je geraden welke naam er op jouw mobiel te zien is? Dan kantel je de telefoon naar voren.

Hoe maak je wie ben ik?

Knip met een schaar de kaartje van papier of (dun)karton. Op elk kaartje schrijf je een naam, een dier of een voorwerp. Bijvoorbeeld de naam van een beroemd persoon: een tv-presentator, pop-artiest etc. Maak het niet te moeilijk, de kinderen moeten het wel kunnen raden!

Hoe speel je wie ben ik?

Het bordspel is gebaseerd op het gelijknamige televisieprogramma. In dit bordspel is het de bedoeling om zo snel mogelijk te raden wat er op het bordje voor je staat. Je speelt het spel in teams van maximaal 3 spelers en speelt drie ronden. Het team dat dan de meeste punten heeft gehaald is de winnaar!

Wie of wat ben ik maken?

“Wat ben ik?” is een variant op “Wie ben ik?”. Alle deelnemers krijgen een briefje op hun voorhoofd geplakt met een dier erop geschreven. Door vragen te stellen aan andere deelnemers (die ook zo’n briefje op hun voorhoofd hebben geplakt), moeten ze erachter zien te komen welk dier ze “zijn”.

Hoe krijg ik antwoord op wie ik ben?

Maar eerst brengt hij je ernaartoe. Wat antwoord je als iemand vraagt: Wie ben jij? Waarschijnlijk zeg je in eerste instantie je naam. Zo stel je je voor en je probeert een goed beeld neer te zetten bij die naam.

Hoe kom je te weten wie je bent?

Wat je vindt zijn aspecten van je identiteit. Gedachten, labels, concepten en verhalen over jezelf. Herinneringen, overtuigingen, verwachtingen – allemaal dingen die jij ervaart maar die de wie ben ik vraag niet beantwoorden. Jij bent het bewustzijn waarin dit alles plaatsvindt.

Wie ben ik multiplayer?

Speel Wie Is Het Multiplayer en probeer te ontdekken wie de mysterieuze verdachte persoon is. Je kan tegen de computer spelen, of het spel zoekt online een tegenstander voor je uit. Beide spelers moeten om te beginnen een personage uitkiezen. Je tegenstander kan niet zien wie je hebt gekozen.

Wie ben ik zonder spel?

Wie ben ik? Wat zo leuk is aan Wie ben ik? is dat je het met z’n tweeën of met een grote groep kunt spelen. Je krijgt een kaartje op je voorhoofd geplakt en dan moet je raden welk persoon, dier of voorwerp op het kaartje staat. Je mag hints aan je medespelers vragen, maar die mogen alleen met ‘ja’ of ‘nee’ antwoorden.

Wat ben ik vragen?

‘Wat ben ik? ‘ is een variant op het spel ‘wie ben ik? ‘ waarbij je als student door het stellen van ja/nee vragen achterhaalt wie of wat je bent. Alle studenten krijgen een briefje op hun voorhoofd geplakt met daarop een begrip (onderwerp, theorie, persoon) dat centraal staat in de leerstof.

Wie is het Pinterest?

Pinterest is een sociaalnetwerksite. De site functioneert als digitaal prikbord. De gebruiker kan over het hele web afbeeldingen pinnen en vervolgens op een van de aangemaakte ‘borden’ bewaren om later te proberen of te kopen.