Wie ben ik woorden?

Wie ben ik woorden?

Kabouter plop. Kruimeltje. Mr. Bean. Harry Potter. Piet Paulusma. Gerard Joling. Rene Froger. Grote Smurf.

Wat moet ik gaan tekenen?

Bloemen tekenen . Bloemen zijn altijd mooi om te tekenen . Kat tekenen . Katten zijn een van de meest populaire huisdieren en ze zijn heel leuk om te tekenen . Kleding tekenen . Panda tekenen . Mensen tekenen . Auto tekenen . Paard tekenen . Landschap tekenen .

Hoe werkt het spel Wie ben ik?

In dit bordspel is het de bedoeling om zo snel mogelijk te raden wat er op het bordje voor je staat. Je speelt het spel in teams van maximaal 3 spelers en speelt drie ronden. Het team dat dan de meeste punten heeft gehaald is de winnaar! Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 10 jaar.

Hoe speel je Scribble?

Kies een woord en teken het correct, zodat je medespelers het zo snel mogelijk kunnen raden! U moet ook aandacht besteden aan de schetsen van uw medespelers om het aantal op uw score te verhogen – de persoon met de hoogste score aan het einde van het spel zal worden gekroond tot de winnaar!

Wat is Pictionary Air?

Wat is Pictionary Air? Pictionary in een modern jasje! In dit geval is het namelijk niet tekenen met potlood op papier, maar tekenen met een speciale pen en de tekening wordt zichtbaar op je mobiele telefoon of tablet. Je tekent met de speciale pen in lucht, vandaar de naam Pictionary Air.

Wie ben ik met dieren?

Je fluistert een kind in het oor wie hij of zij is. Bijvoorbeeld een olifant. De andere kinderen mogen nu vragen stellen om te ontdekken welk dier het kind is. De vragen mogen alleen met ‘ja’ of ‘nee’ beantwoord worden, dus let goed op hoe je ze stelt.

Wat doen 65 plussers?

“De invulling van de vrije tijd verandert met het ouder worden.” Bij de 65-plussers wordt televisiekijken wel iets belangrijker. Zij besteden 54 procent van hun vrije tijd voor de televisie. Voorts wordt het lezen van boeken, tijdschriften of kranten belangrijker met het ouder worden.

Wat te doen voor oudere mensen?

Knutselen. Voor knutselen met ouderen heb je niet veel nodig. Tekenen. Je bent nooit te oud om goed te leren tekenen. Schilderen. Ook in schilderen kun jij jouw creativiteit kwijt. Koken en bakken. Lezen en schrijven. Luisteren. Breien, haken en borduren. Bewegen.

Heb je ooit spel?

Degene die in ‘basishoepel’ staat zegt: ‘Heb je ooit…. . De voorwaarde is dan wel, dat die persoon het zelf gedaan moet hebben. Iedereen die die activiteit wel eens gedaan heeft, stapt uit de hoepel en zoekt een andere op.

Is wie ben ik een bordspel?

Productbeschrijving. Het dolkomische spel Wie Ben Ik? Het bordspel is gebaseerd op het gelijknamige televisieprogramma.In dit bordspel is het de bedoeling om zo snel mogelijk te raden wat er op het bordje voor je staat. Je speelt het spel in teams van maximaal 3 spelers en speelt drie ronden.