Wie is beter Ajax of Feyenoord?

Wie is beter Ajax of Feyenoord?

Ajax speelde in haar historie maar liefst 140 duels tegen Feyenoord. Daarvan won Ajax er 70 (50,0%) en gingen er 32 (22,9%) verloren. 38 (27,1%) Duels eindigden in een gelijk spel. Ajax scoorde in totaal 301 keer, een gemiddelde van 2,15 goals per wedstrijd.

Heeft Feyenoord ooit gewonnen van Ajax?

Feyenoord speelde in haar historie maar liefst 189 duels tegen Ajax. Daarvan won Feyenoord er 54 (28,6%) en gingen er 90 (47,6%) verloren. 45 (23,8%) Duels eindigden in een gelijk spel. Feyenoord scoorde in totaal 280 keer, een gemiddelde van 1,48 goals per wedstrijd.

Waar kan ik Ajax Feyenoord?

Ajax – Feyenoord bij ESPN De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 1. De Klassieker kijk je bij ESPN op: Ziggo: kanaal 421. KPN: kanaal 14 of 201.

Welke speler van Feyenoord ging naar Ajax?

Door Johan Inan en Mikos Gouka Danilo bewandelt daarmee de omgekeerde route van Steven Berghuis, die een jaar geleden als aanvoerder van Feyenoord de overstap naar Ajax maakte.

Hoe noem je een Ajax fan?

Joden. Spelers en supporters van Ajax werden in het verleden al aangesproken als Joden. Supporters hebben dit als geuzennaam overgenomen.

Wie speelde meeste klassiekers?

In competitieveband stonden beide clubs 165 keer tegenover elkaar. Ajax won maar liefst 76 edities van de Klassieker. Feyenoord zegevierde 45 keer en 44 keer eindigde de topper in een gelijkspel. De grootste overwinning van Ajax op Feyenoord dateert uit 1983.

Wie heeft de meeste supporters Ajax of Feyenoord?

Ajax zit al een tijdje zonder hoofdprijs, maar blijft de meest geliefde club van Nederland. Uit een onderzoek van Voetbal International blijkt dat de Amsterdamse club nog altijd veruit de meeste supporters heeft van de clubs uit de Eredivisie. Volgens het praatprogramma heeft Ajax meer dan PSV, Feyenoord en AZ samen.

Wie is er beter PSV of Ajax?

Ajax speelde in haar historie maar liefst 144 duels tegen PSV. Daarvan won Ajax er 60 (41,7%) en gingen er 57 (39,6%) verloren. 27 (18,8%) Duels eindigden in een gelijk spel. Ajax scoorde in totaal 243 keer, een gemiddelde van 1,69 goals per wedstrijd.

Is Ajax-Feyenoord op ESPN?

Aanstaande zondag (20-03) om 14:30 uur is het weer tijd voor de enige echte Klassieker: Ajax-Feyenoord. De altijd beladen topper in de Eredivisie waar voor beide clubs nog veel op het spel staat! Deze wedstrijd is te zien op ESPN 1. ESPN 1 zit bij SKP in het basispakket, dus voor alle tv-abonnees van SKP te bekijken!

Is Ajax-Feyenoord live op tv?

Ajax-Feyenoord live op tv,elke zender? Deze klassieker wordt elke keer live uitgezonden op de zenders van ESPN (dat is de opvolger van FOX Sports). Alle abonnees van ESPN Sports kunnen hem dus sowieso live bekijken.