Wie was de winnaar van de Voice Kids 2016?

Wie was de winnaar van de Voice Kids 2016?

De LIVE Finale werd gehouden in Studio 22 op 1 april 2016, die gewonnen werd door Esmée Schreurs uit Team Ilse.

Wie won de Voice Kids 2017?

LISSE – Iris Verhoek, de 15-jarige winnares van The Voice Kids 2017 uit Zeewolde, doopt haar eigen, nieuwe Iris: ‘Young Star’. De helderblauwe bloem is door het zangtalent persoonlijk geselecteerd.

Wie is de winnaar van de Voice Kids 2019?

Karista wint een studiebeurs van 10.000 euro, en krijgt de kans om haar eerste eigen single op te nemen. Acht finalisten – twee per team – maakten nog kans op de overwinning in “The Voice Kids”. Coaches Metejoor, Laura Tesoro, Duncan Laurence en K3 kozen na de optredens van hun twee overblijvers elk een “topfinalist”.

Wie heeft gewonnen bij de Voice Kids?

Na 10 weken kennen we eindelijk de winnares van The Voice Kids 2022. Karista van Team Duncan kon met haar attitude en geweldige stem Klein Vlaanderen overtuigen en wint zo The Voice Kids 2022!

Wie won de Voice Kids Vlaanderen in 2018?

In het voorjaar van 2018 werd bekendgemaakt door VTM dat Dhondt en Tesoro gezelschap kregen van Gers Pardoel en K3 (Hanne, Marthe en Klaasje).

Wie heeft de Voice Kids Vlaanderen 2020 gewonnen?

Duncan Laurence heeft bij zijn debuut als coach in The Voice Kids Vlaanderen direct de winst opgeëist. Zijn protegé Karista werd vrijdagavond tot winnares uitgeroepen.

Wat krijg je als je de Voice Kids wint?

Het negende seizoen werd gewonnen door Dax Hovius, hij won 25.000 euro. Seizoen 10 werd gewonnen door de Kerkraadse Emma Kok en won net als voorgaande winnaars een studiebeurs van 25.000 euro.

Wie zijn de coaches van The Voice Kids 2022?

Nog één week en The Voice Kids schakelt een versnelling hoger. Maar voor de Battles van start gaan, moeten de teams van coaches Duncan Laurence, Laura Tesoro, K3 en Metejoor vervolledigd worden.

Wat krijgt de winnaar van The Voice Kids Vlaanderen?

Karista Khan is de winnares geworden van The Voice Kids 2022 in België; deze deelneemster uit het team van Duncan Laurence sleept zo een studiebeurs van 10.000 euro in de wacht.

Wie is de winnaar van de Voice 2021?

Grace Khuabe is de winnares van ‘The Voice van Vlaanderen 2021’. Het begon voor de 18-jarige allemaal bij de Blind Auditions, daar zong ze het nummer ‘California Dreamin”. Ze kon toen kiezen uit drie coaches: Niels, Tourist Le MC en Natalia. Grace ging uiteindelijk het avontuur aan met Natalia, tot in de finale.