Wie zijn de verongelukte jongens Helmond?

Wie zijn de verongelukte jongens Helmond?

Slachtoffers herdacht Op de plek van het ongeluk kwamen tientallen familieleden, vrienden en kennissen samen om de omgekomen jongens – Levi, Antony en Elvis – te herdenken. Bij een afgebroken lantaarnpaal ontstond een bloemenzee.

Hoe kwamen jongens Helmond aan auto?

Jongens (15 en 16) overleden na ongeluk, onduidelijk hoe ze aan auto kwamen. Bij een botsing tussen een ambulance en een auto in de Heeklaan in Helmond zijn zaterdag kort na middernacht drie jongens van 15 en 16 overleden. Zij zaten alle drie in de auto. Eén andere inzittende van de auto raakte ernstig gewond.

Wie zijn jongens Helmond?

VIDEOTientallen mensen verzamelden zich vanmiddag rond 14.00 uur in Helmond op de plek waar zaterdagnacht drie jongens van 15, 16 en 16 jaar om het leven kwamen bij een botsing tussen een auto en een ambulance. Om het drietal te herdenken werd een kwartier lang vuurwerk afgestoken.

Hoe gaat het met Kane ongeluk?

Het ongeluk gebeurde zaterdagnacht in Helmond. De auto, met daarin de vier tieners uit Eindhoven en Nuenen, botste frontaal op een ambulance. Levi, Anthony en Elvis overleefden de klap niet. Kane belandde zwaargewond in het ziekenhuis, zijn toestand is sinds zondagochtend stabiel.

Wat is er gebeurd in Helmond?

In een appartement aan de Spoorstraat in Helmond is maandag kort na middernacht brand uitgebroken. Een man is gewond geraakt en naar een ziekenhuis gebracht, laat een woordvoerder van de Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost weten. De politie denkt dat hij bij de brand betrokken was. Het vuur was binnen een uur geblust.

Waar staat Helmond om bekend?

Waar staat Helmond om bekend? Eeuwenlang werd Helmond het centrum van de textiele nijverheid genoemd en in de negentiende eeuw werd dat zelfs een ware industrie. Ook nu merken we dat nog, met de grote Vlisco-fabriek middenin de stad en die van Raymakers aan het kanaal.

Is Helmond een mooie stad?

Een prachtige stad, gelegen nabij Eindhoven. In Helmond kun je niet alleen heerlijk shoppen, genieten op het terras of borrelen in een gezellig café, maar ook de mooiste festivals en evenementen bezoeken en een onvergetelijk dagje op pad gaan. De stad Helmond is een beleving voor iedereen, van jong tot oud!

Wat is de provincie van Helmond?

Helmond

Is Helmond een stad of een dorp?

Natuurlijk mag je Helmond een stad noemen, maar officieel is het een gemeente.

Hoe komt Helmond aan zijn naam?

De naam Helmond is ontleend aan ‘laaggelegen versterkte plaats’. Duizend jaar geleden ontstonden bij een doorwaadbare overgang van de Aa twee nederzettingen die uitgroeiden tot een plaats die in 1232 van de Hertog van Brabant stadsrechten verwierf en zich ontwikkelde tot het centrum van handel en nijverheid in de Peel.