Wie zingt Fitlala?

Wie zingt Fitlala?

Fitlala

Welk jaar Fitlala?

Fitlala is het lied voor de Koningsspelen 2018. Kinderen voor Kinderen en de Koningsspelen brengen kinderen al jaren met veel plezier in beweging. Zing en dans je weer mee?

Wat is het eerste nummer van Kinderen voor Kinderen?

Ik heb zo waanzinnig gedroomd was het eerste nummer van Kinderen voor Kinderen en werd in 1980 gelanceerd. Het lied betekende het eerste grote succes van het kinderkoor. Aanvankelijk werd er aan één album gedacht, maar toen bleek dat het nummer zo populair was, volgden er meerdere albums en singles.

Wie zaten er in Kinderen voor Kinderen?

Afscheid van….. Zoals ieder jaar moeten we ook dit jaar weer afscheid nemen van een aantal koorleden. Dit jaar nemen we afscheid van: Mea, Stefania, Bregtje, Hanna, Daan, Jairo, Rinse, Anthony, Juno, Samir, Sofie, Sophie, Melody en Sander.

Wie schrijft voor Kinderen voor Kinderen?

Deze week ontving de Stadskanaalster producer en liedjesschrijver Jeroen Russchen opnieuw goud. Nu voor een liedje dat hij samen met Stadjer Robert Vredeveld schreef voor Kinderen voor Kinderen. ‘Ik durf alles’ heet het liedje dat op de 41e cd van Nederlands bekendste kinderkoor staat.

Hoe vind ik een liedje waarvan ik de naam niet weet?

Met behulp van een muziekherkenningsapp is het easy peasy om de titel van die onbekende song te achterhalen: klik tijdens de song op Shazam, Soundhound, TrackId of een soortgelijke app en de ingebouwde microfoon op je telefoon vangt de geluidsfrequenties op en maakt zo een “akoestische vingerafdruk”.

Hoe kan je een liedje vinden?

Open de app Google. Tik op het pictogram van een microfoon. Tik op Een nummer zoeken . Neurie ongeveer tien seconden in de microfoon. De telefoon neem het geluid op.

Welk lied hoor je?

Shazam is een erg handige app. Je hoort muziek en wilt weten wat dat is. Je opent de app, tikt op het logo en Shazam luistert met je mee en zegt welk liedje of welk muziekstuk het is. Je kunt het liedje of het muziekstuk meteen in je Spotify-bibliotheek opslaan.

Wat stond er op nummer 1 op mijn geboortedag?

Playback.fm: welk nummer stond #1 op jouw geboortedag? Dankzij de site Playback.fm kun jij er nu achter komen welke muziek er op nummer 1 stond de dag dat jij geboren werd. Het is simpel: je vult je verjaardag in en de site haalt het liedje naar boven dat toen bovenaan stond in de hitlijsten.

Hoe heet dit liedje Siri?

Voor je aan de slag gaat moet je eerst Siri activeren, dit kun je doen via Instellingen ▸ Algemeen ▸ Siri ▸ Schakel hier de optie ‘Siri’ in. Hierna hou je (waar dan ook in iOS) de thuisknop ingedrukt tot Siri actief wordt, gebruik nu de commando’s: “Welke nummer speelt?” of “Welk nummer is aan het afspelen?”.