Wie zingt het liedje Dat heb jij gedaan?

Wie zingt het liedje Dat heb jij gedaan?

Dat Heb Jij Gedaan

Wat is het verhaal achter het liedje Dat heb jij gedaan?

Dat heb jij gedaan Het lied gaat over jongen wie ze op zeventiende samen was en die haar niet goed behandelde. “Het liedje was het moment dat ik heel goed snapte wat er was gebeurd, jaren later”, vertelt Meau. “Uiteindelijk zit je ergens in en is het lastig relativeren. Je bent ook gewoon verliefd.”

Waar komen de ouders van MEAU Hewitt vandaan?

Meau Hewitt is afkomstig uit de kleine Nederlandse stad Weesp, en heeft deels Surinaamse roots. Haar opa is professioneel muzikant geweest, dus muziek zit MEAU in de genen.

Wie heeft het gedaan LikeMe?

#LikeMe is een coproductie van Ketnet en Fabric Magic.

Waar komt zangeres MEAU vandaan?

MEAU

Wat kost MEAU?

Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen over MEAU. De prijs (richtprijs) voor het boeken van MEAU is € 9.500 – € 10.500 .

Waar woont MEAU?

Tegenwoordig woont Meau in Utrecht waar zij net de pop/rock opleiding aan de Herman Brood Academie heeft afgerond. De afgelopen jaren is ze zich meer en meer gaan toeleggen op het producen en op zoek gaan naar de juiste sound voor haar muziek.

Waar woont MEAU Hewitt?

Tegenwoordig woont Meau in Utrecht waar zij net de pop/rock opleiding van de Herman Brood Academie heeft afgerond. De afgelopen jaren is ze meer gaan produceren en is ze op zoek gegaan naar de juiste sound voor haar muziek.

Wie was de vriend van MEAU?

Momenteel is Meau dolgelukkig met haar vriend Jesper met wie ze samenwoont in Utrecht. Ze heeft zelfs aangekondigd ook een nummer over hem en hun relatie te schrijven. Hiervoor had Meau jarenlang een zeer onprettige relatie waar ook het nummer ‘Dat heb jij gedaan” uit voortkwam.

Is MEAU Indisch?

Nederlandstalige indie pop; een vleugje synths, warme sounds, dromerige koortjes, & eerlijke teksten. MEAU, het soloproject van de zangeres, songwriter en producer Meau Hewitt (22), maakt kleine, pure liedjes over dagelijkse onderwerpen als de liefde, persoonlijke ontwikkeling en eenzaamheid.