Zou je liever vragen extreem?

Zou je liever vragen extreem?

Altijd seks hebben in de auto of altijd seks hebben onder de douche? Nooit meer zoenen of nooit meer seks hebben? Altijd ochtendseks hebben of altijd avondseks? Alleen geven tijdens de seks of alleen ontvangen? Zelf betrapt worden tijdens seks op een openbare plek of iemand anders betrappen?

Heb je liever spel?

Would you rather oftewel: Zou je liever. Het is een spel waarbij je moet kiezen uit twee onmogelijke keuzes. Het kunnen twee leuke keuzes zijn, of twee verschrikkelijke keuzes. Je kan de twee keuzes niet met elkaar combineren (een leuke keuze en een verschrikkelijke keuze), want dan verpest je het spel.

Wat zou je doen als spel?

‘Wat als’ er brand is in je huis: welke drie dingen neem je mee naar buiten? ‘Wat als’ je in een ander land mag wonen, welke zou het zijn? ‘Wat als’ je 1 miljoen euro aan iemand anders zou mogen geven, wie zou het zijn? ‘Wat als’ je nu seks zou mogen hebben met iemand, wie zou het zijn?

Hoe leer je elkaar beter kennen?

Onderneem een activiteit die hij heel erg leuk vindt, maar jij wat minder. Lees zijn sterrenbeeld. Ga samen op vakantie. Schrijf beiden jullie vijf beste en vijf mindere karaktereigenschappen op. Breng tijd door met zijn familie. Kook samen het ingewikkeldste vijfgangenmenu ooit.

Hoe stel je je voor aan iemand?

Zeg eerst de naam van de persoon met de hoogste rang. Gebruik zowel voor- als achternaam, en eventueel een titel, zoals “Doctor/Meneer”. Geef relevante details als je de twee aan elkaar voorstelt, zoals de relatie die je met de persoon hebt.

Hoe kom je er achter of iemand een relatie heeft?

Opletten hoe hij is waar anderen bij zijn. Bekijk zijn sociale media pagina’s. Een van de gemakkelijkste manieren om subtiel te weten te komen of een man een relatie heeft, is door zijn Facebook, Twitter of Instagram-profielen te bekijken.

Hoe weet je dat je crush je leuk vindt?

De spiegeltactiek. Volgens meerdere onderzoeken voelt iemand zich tot je aangetrokken wanneer je elkaars mimiek spiegelt. In jouw richting. Kleine aanrakingen. In jouw buurt. Ze herinneren belangrijke datums. Van oogcontact worden ze ongemakkelijk.

Hoe zeg je subtiel dat je iemand leuk vind?

Hier volgen een paar manieren om dit aan hem te vragen: Ga naast hem zitten of staan en zeg, ‘Ik vind je leuk en vroeg me af of jij mij ook leuk vindt? ‘ of ‘Ik vind het erg leuk om tijd met je door te brengen en hoop dat jij dat ook leuk vindt.

Wat kan je vragen aan je vriend?

In welke situaties voel je je door mij geliefd? Wat beteken ik voor jou? Waar ga je het liefst met mij naartoe? Krijg je voldoende complimentjes van mij? Hoe voel je je als we niet samen zijn? Waarbij en hoe kan ik je supporten? Ben je tevreden met je leven op dit moment?

Heb je weleens vragen?

Ik heb nog nooit een tattoo gehad. Ik heb nog nooit iemand laten zitten op een date. Ik heb nog nooit een boete gekregen voor te hard rijden. Ik heb nog nooit iemand ‘geghost’ Ik heb nog nooit gelogen, zodat ik niet naar mijn werk hoefde. Ik heb nog nooit iemand een nepnaam gegeven.